Sider

onsdag 30. juli 2014

Sommervarme, rillepledd og strikketreff!!!

God sommer alle! Vips så var det blitt en skikkelig bloggpause her inne, og det får jeg vel gjøre noe med! Strikkepinnene har gått litt i rykk og napp. Det kan jo være en sammenheng der, mellom strikketid og bloggetid, det stiger og synker igrunn nokså proporsjonalt. Også har det jo vært varmt, veldig varmt, og da blir jeg nærmest satt ut av spill for å si det sånn. Av alle ting har jeg strikket på dette rillepleddet jeg holder på med. Sa noen at man ikke kunne strikke på ullpledd i sommervarmen???Her strikker jeg - i paviljongen, gjerne ut i de små timer.


Men joda, det går helt fint det. Oppsøk skygge eller strikk på kveldene - det fungerer for meg. Også har det blitt så stort at det kan henge slik på siden av meg når jeg strikker, trenger ikke ha det over meg for det er varmt det.


Her strikker jeg også - i skyggen, på trappa vår.

Denne gangen strikker jeg med sort bunnfarge, så skifter jeg kontrastfarger etterhvert. Stripene blir mer markerte og de blir like breie siden jeg bruker hele nøster. Fargene blir mer dempet med svart som bunnfarge. Morsomt å se hvor forskjellig det i grunn blir fra det første jeg strikket. Jeg mangler sånn ca 30 cm på ferdig lengde. Så jeg øyner en mulighet for å bli ferdig med det ganske kjapt.


Mitt første Rillepledd, det seilte avsted med eldste datteren. Får se om jeg greier å holde bedre på Rillepledd II

I tillegg til å strikke på enda et rillepledd har jeg strikket et håndkle til kjøkkenet med tilhørende grytelapper. De er jeg ikke ferdig med enda. Jeg har fortsatt endel andre ting under produksjon også, men faktisk ingenting ferdig å vise frem selv om det er mange uker siden sist jeg blogget. Har du sett sånn! Men så har vi til gjengjeld tidenes sommer på besøk, så hva gjør vel en liten strikke/bloggepause? 

Men dere - jeg har hørt rykter om alle tiders strikketreff! Jeg har meldt meg på og håper å treffe flere av dere der. Dette blir mitt første treff og jeg gleder meg kjempemasse! 13-14 september skjer det. 

I Stjørdal, ca 15 min kjøring unna Trondheim Lufthavn Værnes finner du Hegra og Ljosheim Forsamlingshus, ved E14 og øst for Værnes. Tok bilde av plakaten men om det er vrient å tyde så er adressen altså ljosheim.strikketreff@gmail.com og det er fortsatt ledige plasser så bli med du også! :-)


Fortsatt god sommer til deg! 


<3

7 kommentarer:

 1. Nydelig teppe, men ser for meg at det er litt av et arbeid! Har mange nøster Falk liggende. Kanskje jeg skulle kjøpe noen flere? Nå nyter jeg i alle fall synet av ditt. Lekkert det dattera di fikk også.

  Ha en strålende dag. Her er det kjøligere i været, kanskje langbuksa må fram etter en lang pause.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Lekre pledd! Har strikket et slikt selv også, mye arbeid men artig prosjekt :)
  Det strikketreffet ser spennende ut, skulle gjerne tatt turen hvis det hadde passet med helga.

  SvarSlett
 3. Imponerende at du er godt igang med rillepledd nr.2! Begge pleddene ser kjempefine ut - og jeg tipper at dattera di ble kjempefornøyd med en slik presang!
  Mens du er på strikketreff så er jeg under Spanias sol...
  Fortsatt god sommer! :-)

  SvarSlett
 4. For en tålmodighet! Kjempe flotte tepper :)

  SvarSlett
 5. Nydelig! Et slikt teppe vil jeg også ha!

  SvarSlett
 6. Et kjempelekkert pledd!!!! ;)

  SvarSlett
 7. Så fine disse rillepleddene er. :-) Jeg tenker også å strikke meg ett slikt ett. Har du brukt ett nøste per felt med kontrastfarge på dette pleddet?

  SvarSlett