Sider

onsdag 16. oktober 2013

Sokkestrikk

Dagene flyr. Kulden begynner å sette seg ute og nye strømper må til. Så innimellom strikking av rillepledd har det blitt noen par med sokker. Var jo ikke så praktisk å ta med så stort strikkeprosjekt på hytta heller, da. Ikke bare er det stort å farte med, noen skal jo helst ikke vite noe...

Første par er til jentungen - festlige farger i regia funstripe. Nøstene er store, 100 gr, og til dette paret gikk det med 60 gr. Resten av garnet skal jeg strikke sokker sammen med ensfarget sisu, så blir det enda mer morsomme striper ;-)Barnesokker i regia funstripe

 Neste par er strikket i fabel, Her gikk det med 70 gr. 
Begge parene er strikket på pinne nr 2,5 mm.


Damesokker i drops fabel


En som vokser fort men fortsatt er veldig liten - søte Maico!
Hunden har endelig funnet ut av det med katten. Eller, det var muligens motsatt - katten har akseptert hunden. Det var noen anstrengte dager før det løsnet - men nå springer de rundt sammen og hilser snute mot snute når de møtes. Veldig morsomt! 


Maico og Lucie :-)
Jeg er bare så glad for at vi bestemte oss for å få oss både hund og katt. 
Når jeg ser hvor glade barna er blitt i dem blir jeg ekstra glad.
Det er alltid noen å kose med :-)


(Obs... strikkebloggen er visst i ferd med å bli en dyreblogg også.... 
Ja ja, det ene utelukker ikke akkurat det andre - gjør det vel?)

Ønsker alle en fin dag og fortsatt flott uke :-)

<3


4 kommentarer:

 1. Fine og fargerike lester, lester får man jo ikke nok av heller! Godt at de rekker litt opp på leggen også!

  Åååå, de er så søte, både hunden og katta! Savner virkelig å ha dyr i heimen, men ikke så greit å kombinere når samboer er allergisk, dessverre. Men snart skal vi passe "barnebarna" (en hund og ei katt) i tre uker, godt at det finnes allergimedisin, så alle hjerter gleder seg! :-)

  SvarSlett
 2. Det er faktisk helt greit å strikke sokker innimellom!;) Sokkene dine var fine! Likte veldig godt de øverste, sokker å bli glad av:)
  Herlige bilder♡

  SvarSlett
 3. Kom innom her ved en tilfeldighet. Liker det du steikker. Og synes du lager koselige innlegg. Legger meg til som følger. For en søt hvalp dere har fått, og søt pus. Fint å jøre at de leker fint sammen nå. Lester er det jo sesong for nå, og dine var fargerike og fine! Rillepleddet blir lekkert!

  Ønsker deg en fin kveld!

  Hilsen Ingrid

  SvarSlett
 4. Stilige sokker du har strikket! Er kjekt med litt farger på føttene, det blir man glad av:) Nusselig valp, og pus;) Skulle gjerne hatt hund, men min katt er 13 år og liker IKKE hunder så det får være foreløping:)

  SvarSlett