Sider

mandag 11. mars 2013

Farmengenseren

Etter at jeg ble ferdig med Big Alfred fikk jeg lyst til å strikke enda en herregenser.
Farmengenseren! :))


Denne får mannen. Han har egentlig ikke fått noe valg når det gjelder denne genseren. Han hadde bursdag og jeg kom på at jeg ville strikke den til ham. Så jeg kjøpte med garn og mønster - valgte farger og alt - og værsågod, her skal du få genser av meg. Liker du den?  (- ikke særlig stort rom for å si nei her altså).Jeg har strikket den i Rauma Mitu, og byttet om på fargene sånn at den har beige som bunnfarge. Jeg orket ikke strikke med så mye mørkt garn igjen rett etter Alfredgenseren. Men jeg er skikkelig fornøyd med det valget, syns det ble fint jeg! :))

Dette er første gangen jeg strikker med Rauma Mitu. Det er et godt garn å strikke med, minner kanskje litt om Drops Nepal, bare at det er tynnere. Begge er en blanding mellom ull og alpakka, Mitu er 50/50, mens Nepal er 65/35 - så en del mindre alpakka i den. Mitu er ganske mye mykere og lettere.

Nå lurer jeg på om jeg kanskje skal strikke Farmengenseren til meg selv også, i blått. Men det må jeg tenke litt på før jeg bestemmer meg. Det er jo så mye fint jeg har lyst til å strikke, at åååhh!!!!
Valgets kvaler, hihi - noen som kjenner seg igjen kanskje?
Litt fakta:

Garn: Rauma Mitu. Farge: Beige SFN 61, brun SFN 90, brun SFN 35, grå SFN 41 og naturhvit SFN 10. 
Str: XL
Pinner: 3 og 3,5 mm
Vekt: 740 gr.<3

7 kommentarer:

 1. Åååå så lurt å ikke spørre, for genseren ble kjempe fin! :) Jeg var så dumme å spørre og han mente at sånn kjendis genser ikke var noe for han (tviler på han vet hva jeg spurte om heller ;) )

  SvarSlett
 2. Knallfin, likte veldig godt fargene :-)

  SvarSlett
 3. Genseren ble kjempefin! Flott fargevalg!
  Heldige mannen!!☺
  Imponert over at du orker å strikke to så store gensere rett etter hverandre altså!
  Blir spennende å se om det blir en på deg å;)

  Åja, jeg kjenner meg igjen! Det er myyyye jeg vil strikke også!!!!☺

  SvarSlett
 4. Veldig fine farger! Moren min strikket en Farmengenser til min bror, med mest av den mørkeste fargen, -jeg syns din versjon var finere :-)

  SvarSlett
 5. Kjempefin genser, og så fint du strikker! Genseren ser ut til å passe perfekt til mottakeren :)

  Fin blogg du har, - legger meg som fast leser og gleder meg til å følge deg.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Denne var skikkelig fin! Må innrømme at det er første gang jeg ser en pen farmen-genser, og det er på grunn av fargene du har valgt! Nydelige beige/brunfarger, og supert at bærestykket blir gradvis lysere oppover!
  Ha en fin dag! Klem :)

  SvarSlett
 7. Veldig stilig genser! Fine farger sammen.

  SvarSlett